Damer og Øl – med Hilde Hummelvoll og Petter Nome

17. november 2018

Movemberfestivalen presenterer:
Hilde Hummelvoll med foredraget Damer & Øl

Damer og øl. Det beste i livet, mener mange menn, og det skal vi ikke krangle om, sier de tre fofatterne bak boken «Damer og Øl», som kom ut rundt juletider 2017.

Hilde Hummelvoll – kjent for de fleste gjennom sin 25 årige karriere som programleder i NRK er medforfatter av denne boken, og vi er så heldige å få henne på besøk til Movemberfestivalen 2018.

Hilde er en fantastisk formidler; morsom, levende, proppfull av selvironi og artige digresjoner. Denne novemberkvelden vil hun ikke bare få deg til å drikke mere øl, men bedre øl. Ved sin side har hun med seg ektemann og øl-entusiast Petter Nome. Han vil snakke mer om hvordan den nye ølbølgen har skyllet over verden de siste årene, og at det nå er mikrobryggerier i hver minste avkrok. Øl har blitt høystatus-drikk, og nordmenn har endelig skjønt at øl er mye mer enn pils.

Historisk sett var ølbrygging kvinnenes domene. Det ble brygget øl på omtrent hver eneste gård i Norge. Med industrialiseringen og etablering av bryggeriene tok mennene over. Nå er jentene i ferd med å få ølet, og håndverket tilbake.

Er du glad i øl? Dette er det perfekte foredraget å gi din bedre halvdel (og deg selv) i gave hvis du vil fremme begeistringen for øl!

Hilde heller best