Vero + Sofia

17. november 2018

To av de beste nye stemmene fra Norges soul/pop-verden slår seg sammen for en en rekke konserter breddfull av hjertevarme, kjærlighet og varm musikk. 10. november besøker de Movemberfestivalen!

18 år gamle Vero (Veronica Andersen) er en varm og vidunderlig ung artist. Fra en søvnig Sørlandsbygd(Froland), har hun plukket opp musikalske elementer fra artister som Tori Kelly og Ed Sheeran. Musikken er en blanding av soul, R&B og akustisk folk, og sangene er som vridd ut av et ungt hjerte. Kjærlighet, usikkerhet, drømmer, håp, hard jobbing og lidenskap. Hun lister seg stille inn på scenen med en gitar i hendene, og pirker deg forsiktig i hjertet fra første tone.
Facebook
Soundcloud
Instagram 

Sofia leker seg gjennom musikken med elektroniske og akustiske elementer, med røtter i soul, pop, jazz og folkemusikk. Musikalske referanser er India.Arie, Lauryn Hill, Lizz Wright og Ane Brun. Hun har tidligere turnert rundt i Norge, og stilte i år på Kongsberg Jazzfestival med to ferske singler; «Look Me In The Eye» og «Love Will Come Along».  Sofia er varm, direkte, myk og klok – med musikk som minner mest om en lang, varm klem fra noen du er glad i.
Facebook
Soundcloud
Instagram
Spotify