Om Movemberfestivalen

17. november 2018

Vi går inn i det tredje året med Movemberfestival og årets arrangement gleder vi oss ekstra mye til! Vi har hatt to veldig gode festivaler, og vi blir bedre og bedre til å planlegge innholdsrike og lærerike program. Det var dette som fikk oss til å tenke på utvidelse. Temaet vi tar for oss er enormt omfattende, og preger menneskers liv i større eller mindre grad. Vi har lyst til å lage et arrangement som appelerer til mange, med mer eller mindre personlig forhold til et vanskelig tema. Det var slik vi kom frem til å holde både en fagdag og en festivaldag. Og forklaringen på de ulike dagene ligger litt i ordene.

MOVEMBERFESTIVALEN er en festival for innbyggerne i Kristiansand hvor man fokuserer på menns helse gjennom foredrag og musikk.  Programmet rommer flere kjente foredragsholdere og musikere. Se fullstendig program her.

Selve festivalen starter klokken 17.00 og avsluttes rundt 24.00 og arrangeres i år på Håndverkeren.

Mer informasjon om fagdagen kommer fortløpende! Husk å melde deg, eller din bedrift på, via epost: ingunn@movemberfestivalen.no eller perry@movemberfestivalen.no

Foreningen Menns Helse Kristiansand er en interesseorganisasjon for personer opptatt av menns helse.

Foreningen For Menns Helse Kristiansand skal:

  • jobbe for å fremme menns helses interesser i samfunnet.
  • fungere som et kontaktnettverk og samarbeidsforum for menns helse.
  • Være arrangør/årlig arrangere festival(er) hvor overskuddet går tilbake til et valgt formål som omhandler menns helse

 

Foreningen for Menns Helse Kristiansand og Movemberfestivalen drives av:
Perry Helmundsen
Helmundsen har en master innen pedagogikk og bachelor innen spesialpedagogikk. Tidligere har han blant annet arbeidet som sosialfaglig koordinator ved Gateakademiet, samt prosjektleder for Prosjekt 18+ ved politistasjonen i Kristiansand. Helmundsen har arbeidet med mennesker i hele sin karriere og har en bred arbeidserfaring innen de som havner «utenfor».  Han har hatt og har flere verv innenfor frivillighet og innenfor næringslivet. Helmundsen er styreleder i Foreningen for menns helse og en av gründerne av Movemberfestivalen.

Hege Hummelvoll

Hege Hummelvoll er styremedlem og talskvinne i Foreningen for menns helse i Kristiansand. Hun har de to siste årene vært  Movemberfestivalens konferansier. Gjennom sitt firma BableBoble – tar hun mange ulike oppdrag både som toastmaser, quizmaster og konferansier. Hege har jobbet i treningsbransjen i 17 år. Både som instruktør, og som selger og mangeårig salgssjef. Hun jobber nå som senterleder ved SatsElixia Vågsbygd. Hege er genuint opptatt av å være i kontakt med, og å hjelpe andre mennesker, og har et brennende engasjement for å få ting rundt seg til å skje.