Jon Rønningen

Jon Rønningen

17. oktober 2019 Ukategorisert 0
bfe2cd90-2b55-47e5-a87f-2dc2f298d85d

 

Jon Rønningen er den store, lille bryteren som ble europamester, verdensmester og dobbeltolympisk mester i to ulike OL. Han tok elleve NM-gull, vant sju nordiske mesterskap og regjerte bryteverdenen sammen med sin bror, Lars, på store deler av 1980- og 1990-tallet.

I 1988 ble han kåret til årets idrettsnavn i Norge og ble tildelt Fearnleys olympiske ærespris. Nå deler Jon  historien om hva som skjedde da lysene slukket og han plutselig var «ingen». Angst, depresjoner og pillemisbruk gjennomsyret hverdagen; en hverdag som han flere ganger prøvde å slippe unna. Jon vet at han alltid må kjempe med sine diagnoser, og sterkere enn de fleste har han opplevd de største seire og dypeste avgrunner.

Jon Rønningen forteller sin historie under årets Movemberfestival. Sikre din billett her