Sheila Simmenes til Movemberfestivalen

Sheila Simmenes til Movemberfestivalen

19. september 2019 Ukategorisert 0
IMG_8873

Fra bergensk brostein til palmesus på Ipanema står Simmenes klar med et kompositorisk samarbeid som elegant og lekent blander norsk og brasiliansk folkemusikk, jazz, pop og soul.

Sheila Simmenes tar med seg lyden av bølger, brasilianske rytmer, nordisk jazz og sofistikerte melodier. Bergenseren har beveget seg rundt i den norske undergrunnen i en årrekke, og medvirket i prosjekter innen soul, hiphop, reggae og jazz. Som låtskriver har Simmenes bidratt på norske og internasjonale utgivelser som Lauren, Satin Jackets, Kjært Barn, Sam & Sky, LEO – Love Exit Orchestra ++ Låtene ligger i krysningen mellom nordisk soul, jazz og brasiliansk folkemusikk – med rytme, varme og lekenhet. Lydbildet er organisk og analogt med hint av vintage sound, med lyrikk på bergensk, engelsk og portugisisk.

Se hele programmet HER

Finn billetter HER