Drum Brew er årets ølbrygger på Movemberfestivalen!

Drum Brew er årets ølbrygger på Movemberfestivalen!

19. september 2019 Movember 0
IMG_1313

LITT I MATEN, LITT I KOKKEN

Erlend Årsbog

-Drum Brew-

 
Reisen har vært lang, spennende og lærerik!

Interessen starte som 4 åring. Men, eventyret startet på en Michelin restaurant i Nederland i 2014.

Drum Brew består nå av lidenskapelige ølbyggere og kokker med et hjerte for god mat og godt drikke. Øl skal ikke kun passe godt til mat, men også i mat, som smakstilsetning og krydder! Her samarbeider vi med noen av landets ivrigste kokker.

IMG_1312

Vi har de siste årene jobbet med oppskriften på vårt flaggskip GING, som er ett krydderøl ( Spiced Ale )tilsatt over 300 kg fersk presset ingefær. I vår aller første batch valgte vi å kutte over 150 kg av denne kinesiske ingefæren for hånd, for å kvalitetssikre. Derfor ligger det lidenskap i hver eneste dråpe, og vi vil aldri gå på kompromiss med våre høye standard på kvalitet.

Alle våre øltyper er laget for å passe bra til og i det meste. Og vi ønsker å levere øl av topp kvalitet, med gjerne en noe utradisjonell tvist. Som f.eks. et hint av chili i vår milk stout, Kings Port, lokal mais fra Hove i vår fruktige Sommer Ale. Eller 700kg gulrøtter i vår kommende Carrot&Lime Gose

IMG_1314