Overskudd til Kreftforeningen

17. november 2018

Overskudd til Kreftforeningen

27. november 2017 Movember 0
movemberoverrekkelse

Årets festival gikk av stabelen for fulle hus, og med gnistrende engasjerte foredragsholdere og artister. Resultatet ble at vi i år kan gi et overskudd på 10.000,- til Kreftforeningen.

– I Kreftforeningen har vi siden 2006 satt fokus på menn og kreft i november måned. Vi vet derfor at å nå ut til menn med et helsebudskap kan være utfordrende, men her har festivalen funnet en form og et innhold gjennom konserter og foredrag som treffer målgruppen. Oppslutningen og resultatene viser at de har lykkes svært godt. Vi setter stor pris på dette engasjementet og denne gaven til Kreftforeningen. Tusen takk! Vi lover å forvalte pengene godt.

Geir O. Wehus, distriktssjef i Kreftforeningen

– Det er en ære for oss på Håndverkeren å kunne tilrettelegge for et arrangement som Movemberfestivalen – en perfekt kombinasjon av faglig innhold og underholdning! Når visjonen i tillegg er oppmerksomhet rundt menns helse, og at vi sammen kan bidra med støtte til gode formål så er det fantastisk.

Erik Wikstøl – daglig leder/medeier, Håndverkeren