Donerte honoraret

17. november 2018

Donerte honoraret

25. november 2017 Ukategorisert 0
RevidertUtgave_liten-2-500x333

 

Tor Åge holdt et engasjerende foredrag for en fullsatt storsal på Håndverkeren. «Stand-up psykologen» ville ikke se noe til sitt avtalte honorar etter endt festival, og med det kan Movemberfestivalen sende en enda større sjekk til Blå Sløyfe aksjonen.

Her kan du lese miniintervjuet med Tor Åge:

Du donerte honoraret ditt, hvorfor det?

– Jeg vil støtte den gode saken og være med på dugnaden!

Hvordan var opplevelsen din med Movemberfestivalen?

–  En veldig bra festival med supert program og et viktig formål.

Hva handler foredragene dine om?

– Jeg snakker mye om endringer i arbeidslivet, kommunikasjon og arbeidsglede. På Movemberfestivalen gjorde jeg en stand-up utgave, hvor jeg fikk sagt alle de tingene jeg ikke kan si på mine øvrige foredrag.

Hvordan kan vi bedre rette søkelyset mot kreftsaken fremover?

– Fortsett å lage festival!

Les mer om Skagestad + Eikerapen på deres nettsider: www.skageike.no